Over ons

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /www/includes/menu.inc).
page image - main

Fascinatie voor de dynamiek van verkoop, passie voor resultaat en vrijkomende energie bij verandering is wat ons bindt. Samen met onze klanten praten en denken wij in termen als ambities en doelstellingen, waardecreatie voor eindgebruikers, focus op commercie, inzicht in resultaten, stuurbaarheid van processen en competenties van deelnemers. Kortom: over het besef dat commercie een serieuze professie is en vanuit een praktische structuur de grootste bijdrage levert aan de bedrijfsdoelstellingen!

Door onze kennis en ervaring in te zetten, hebben we de afgelopen jaren veel organisaties, managers en verkopers kunnen helpen om de juiste stappen vooruit te zetten. Vanuit onze ambitie om verkoop als een professioneel vak, bijna vergelijkbaar met een ambacht, te zien, delen wij graag onze kennis en kunde. Enerzijds in de vorm van artikelen, adviezen en meningen, anderzijds in de vorm van work- en brainshops.Op onze pagina's treft u daar een voorproefje van aan. Mocht u naar aanleiding van het lezen van onze korte beschrijving meer willen weten over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, dan staan wij graag voor u klaar!

bottom