Stagiairs

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /www/includes/menu.inc).
page image - main

Een stage via het PiM-S programma levert een direct voordeel op voor student en bedrijf. Door intensieve begeleiding zijn studenten snel in staat om een acquisitietraject voor de klant op verantwoorde manier op te zetten en uit te voeren. In 20 weken bouwen zij een pipeline op voor bestaande of nieuwe markten, en bestaande of nieuwe producten. De student levert daadwerkelijke toegevoegde waarde. Het bedrijf verspilt geen tijd aan begeleiding van activiteiten die er minder toe doen.

  • Duidelijke deliverables
  • Uitvoering van acquisitie traject
  • Intensieve begeleiding vanuit PiM-S programma

Programma

De studenten die stages uitvoeren in het kader van het PiM-S programma krijgen gedurende hun stage iedere maand een halve dag intensieve begeleiding. Deze zal bestaan uit een deel individuele aandacht, een deel toegepaste theorie en de inbreng van een casus die door de groep moet worden opgelost. Een groep bestaat uit drie tot vijf studenten. De begeleiding wordt door een ervaren salescoach gedaan.

bottom